joi, 26 iunie 2008

Războaiele sunt programate de masoni


"Primul război mondial trebuie creat pentru a permite Iluminaţilor să răstoarne puterea Ţarilor în Rusia şi pentru a face din acea ţară o fortăreaţă a comunismului ateu.
Divergenţele create de către agenţii Iluminaţi între imperiul britanic şi cel german vor fi folosite pentru a porni acest război. La finele acestui război va fi construit comunismul, iar acesta va fi mai apoi utilizat pentru a distruge alte guverne şi pentru a slăbi religiile.

Al doilea război mondial trebuie iniţiat prin exploatarea diferenţelor între fascişti şi sionismul politic. Acest război trebuie condus de aşa natură încât nazismul va fi distrus iar sionismul politic va fi întărit în aşa măsură încât forţa sa va permite instituirea unui stat suveran Israel în Palestina. În timpul celui de-al doilea război mondial, comunismul internaţionalist trebuie să devină atât de tare încât să contrabalanseze Creştinismul, care atunci va fi limitat şi ţinut în şah până la momentul în care vom avea nevoie de acesta pentru cataclismul social final.

Al treilea război mondial va trebui creat prin exploatarea disensiunilor create de agentura Iluminaţilor între sioniştii politici şi liderii lumii islamice. Războiul trebuie condus în aşa fel încât islamul şi sionismul politic să se distrugă reciproc. În acest timp celealte naţiuni ca întotdeauna divizate în această chestiune vor fi obligate să lupte până la completa lor epuizare fizică, morală, spirituală şi economică.../.../ Vom dezlănţui nihiliştii şi ateiştii şi vom provoca un formidabil cataclism social, care prin întreaga sa hidoşenie (oroare) va arăta naţiunilor efectul ateismului absolut, originea sălbăticiei şi a celui mai sângeros cataclism.
Apoi, peste tot, cetăţenii obligaţi a se apăra împotriva unei mâini de revoluţionari, vor extermina pe acei distrugători de civilizaţie, iar mulţimea, deziluzionată de Creştinism -ale cărui spirite cereşti vor fi din acel moment fără orientare sau direcţie- va porni în căutarea unor idealuri, dar nu va şti încotro să-şi orienteze adoraţia şi atunci va primi adevărata lumină, prin manifestarea universală a curatei doctrine a lui lucifer, care va fi în fine scoasă la vederea mulţimii.

Această manifestare va rezulta din mişcarea mondială reacţionară care va urma distrugerii Creştinismului şi ateismului, ambele fiind cucerite şi exterminate deopotrivă."


General Albert Pike, extras din scrisoarea trimisă lui Giusseppe Mazzini pe 15.08.1871, act expus la British Museum, Londra, copiat de William Guy Carr, fost spion Intelligence Officer din Marina Regală Canadiană.

Sursa: Curierul Conservator

Îndrăzneşte să înţelegi...


Mărturisire a părintelui Dumitru Stăniloaie (1903-1993)
"L-am căutat pe Dumnezeu în oamenii din satul meu, apoi în carţi, în idei şi simboluri. Dar acest lucru nu mi-a dat nici pacea, nici iubirea.într-o zi am descoperit în scrierile Sfinţilor Părinţi că e cu putinţă să-L întâlneşti pe Dumnezeu în mod real prin rugăciune. Şi atunci L-am auzit spunându-mi: ÎNDRĂZNEŞTE SĂ ÎNŢELEGI CĂ EU, DUMNEZEU, TE IUBESC!
Atunci, cu răbdare m-am pus pe lucru. Astfel, am înţeles treptat că Dumnezeu e aproape, că mă iubeşte şi că, umplându-mă de iubirea Lui, inima mea se deschide celorlalţi. Am înţeles că iubirea e comuniunea cu Dumnezeu şi cu celălalt. Şi că, fără această comuniune, lumea nu e decât tristeţe, ruină, distrugere, masacre.
Să vrea numai, lumea să cunoască această iubire şi atunci ar cunoaşte viaţa veşnică."

marți, 24 iunie 2008

Cutremurator: industria avorturilor; cosmetice din fetusi


Ochii oficialilor ignoră abuzul şi prostituţia copiilor din toată lumea, la fel ca şi avorturile de peste tot.
Uciderea deliberată a fetuşilor este una dintre cele mai devastatoare şi teribile acte ale umanităţii. Ea reprezintă negarea valorilor vieţii însăşi, deoarece din punctul lor de vedere uciderea, sfârşitul vieţii unui copil nu reprezintă nimc. Ei spun ca sunt doar o bucăţică de carne şi de placentă. Dar poţin ajunge să vezi videourile uimitoare şi imaginile prin ultrasunete ale copiilor nenăscuţi încă, un copilaş care are deja ochi, mânuţe şi picioruţe sau unele imagini în care ei afişează emoţii precum zâmbete de mulţumire sau grimase cauzate de disconfort. Copilaşul simte, se mişcă şi trăieşte. Nimic nu poate justifica uciderea unui copil.
ESTE DETESTABIL! Acum unii reporteri au adus la cunoştinţă oamenilor că fetuşii avortaţi sunt tăiaţi şi trataţi pentru a fi folosiţi în compoziţia cosmeticelor şi tratamentele cosmetice, în industria „frumuseţii”. ESTE CEA MAI ABJECTĂ AFACERE IMAGINABILĂ. Materialul uman este utilizat şi vândut în aşa numitele „injecţii de întinerire” care se persupune că reânnoiesc pielea feţei, folosite mai ales de „dive” care îmbătrânesc.
Tinerele femei din Ucraina sunt convinse să facă avorturi, fiind plătite cu 200$ pentru un copil ucis. Apoi copilul este porţionat şi vândut în Rusia pentru 9500 $ fiecare. Uraaa pentru capitalismul care ne-a cucerit… TOTUL ESTE DE VÂNZARE!
Copiii tăiaţi sunt îngheţaţi şi apoi transportaţi în containere (sticle) în vid din Ucraina peste tot în lume. Conform costisitarelor saloane de frumuseţe ale elitei, care oferă astfel de tratamente, celulele stem nedezvoltate şi nedivizate încă se pot uni cu orice fel de ţesut care ajunge să prezinte o regenerare rapidă, având şi puteri curative. Se spune că sarcină înaintată este cel mai des cerută deoarece s-a observat că vindecă mai eficient.
Medicii şi oficialii sunt de acord cu avorturile care se fac chiar şi la 12 săptămâni de sarcină; fătul este extras odată cu placenta, organele tăiate separat, îngheţat şi gata pentru vânzare. Tratamentele cosmetice care folosesc fetuşi sunt interzise în Ucraina şi în Rusia, la fel cum avorturile şi prostituţia sunt interzise în Filipine, fără a conta că aceste infracţiuni sunt în floare oricând există clienţi gata să plătească bani grei oficialilor.
Uciderea copiilor nenăscuţi pentru aşa zisele tratamente de reîntinerire sunt de neconceput, imorale. Trebuie oprită această industrie!