joi, 1 mai 2008

Noua Ordine Mondiala în manualul de istorie

Într-unul dintre manualele de clasa a XI-a de istorie putem găsi o lecţie dedicată aproape în întrgime Noii Ordini Mondiale. Asfel apare o declaraţie a lui Albert Einstein cu privire la acest fenomen: Atâta vreme cât vor exista naţiuni suverane posedând marile puteri, războiul este inevitabil. Nu există salvare pentru civilizaţiem sau chiar penru rasa umană alta decât crearea unui guvern modial.”
Acest scurt citat nu face decât să îi familiarizeze pe tineri cu NWO, aparent pare un lucru bun, mai ales că e Einstein cel care spune asta şi nu altcineva. În plus şi profesorii mai laudă această idee şi aşa ajungem într-o societate plină de oameni care poartă ochelari de cal doar aşa, de dragul modei, de dragul de a fi la fel cu ceilalţi (binecunoscutul efect de turmă).
În contiunare cred că am găsit ceea ce vor unii să se întâmple anul viitor şi anume un al 3-lea Război Mondial. Oricum încă sperăm să putem face ceva împotriva unui asemenea dezastru. Articolul 5 al Tratatului Atlanticului de Nord spune: „Un atac armat asupra unuia sau a mai multor membri NATO va fi considerat ca fiind un atac împotriva tuturor membrilor”. Da… într-adevăr au găsit un motiv tare bun…
Mai departe găsim: În 1991, războiul rece, care a dominat relaţiile internaţionale mai bine de patru decenii şi a condus la militarizarea fără precedent a lumii, s-a terminat. Odată cu sfârşitul acestuia începe şi sfârşitul ordinii mondiale pe care a generat-o. (Serios??? Io mă gândeam că şi acum există… da no, dacă aşa scrie…).
Noua ordine modială începe să se prefigureze încă din 1991, o dată cu agresiunea SUA contra Irakului. (Probabil cei care au tipărit manualul au făcut o greşeală de tipar, că e cam mare contradicţia… adică cum? NWO dispare şi apoi reapare? În acelaşi an? În plus există o trimitere la un paragraf care nu vorbeşte despre 1991, ci 2001, atacurile de la WTC).
"Criza din spaţiul exiugoslav şi mai ales cea din Kosovo sunt un alt exemplu care demonstrează ineficienţa acţiunilor ONU, dar şi ale organismelor europene. Intervenţa NATO a agravat situaţia, fără să modifice datele conflictului interetnic. După atentatul terorist de la 11 septembrie 2001, NATO a luat decizia atacării Irakului, socotit la acea vreme responsabil de atentat şi de susţinerea terorismului. Irakul a fost cucerit, iar regimul lui Saddam Hussein a fost răsturnat. După război, NATO a cerut implicarea ONU în administrarea ţării."
Atentatele astea… şi eu care credeam că americanii au pus totul la punct… dar fie, se pare că şi asupra acestor lucruri m-am înşelat.
Hei, voi ăia de acolo care citiţi! Nu vreţi sa va cumpăraţi ochelari de cal?
Azi e ofertă promoţională!!! 3 perechi la 10 mii… pardon, la 1 leu greu de tot…

Ca sa funcţioneze noii ochelari trebuie sa primiţi si manualu’ de istorie… şi un TV nou, numa’ cu ştiri…
Apoi, ca să mă convingeţi trebuie să lăudaţi NWO.

marți, 29 aprilie 2008

This time is forever


Morning kiss in paradise
Stay near me,
Hear my thoughts,
Hold me forever.

Have no words,
Only vibrant love.
The pure music in the air
Embraces the absolute.

I’m again in your arms
In this very life.
You found me once more
This time is forever.

duminică, 27 aprilie 2008

Învăţătura învăţăturilor




Music from the world of Osho

Fragment din cartea "Compasiunea, suprema înflorire a iubirii" de Osho:
Iisus nu putea fi înfrânt deoarece nu se certa niciodată. Acesta este unul dintre semne, dintre indiciile faptului că El este dragoste. Rămânea pe piscul său, nu cobora niciodată.

Un iluminat vorbind cu un om obişnuit reprezintă două planuri: unul este pe pământ, celălalt este în cer; unul merge cu o căruţă cu boi, celălalt cu avionul. Omul de pe pământ întreabă ceva, iar cel din cer răspunde altceva. Dar este singurul mod, este singura cale prin care cel de pe pământ poate fi ajutat.
Judecătorul a întrebat despre lege:
Învăţătorule, care este cea mai mare poruncă din lege?
Nu întreabă despre dragoste. Iisus încearcă să îl aducă pe calea dragostei - a schimbat întregul context. Odată ce problema a ajuns la Iisus, El te va duce într-o dimensiune pe care nu o cunoşti, în necunoscut, într-un tărâm imposibil de aflat.
Iisus i-a răspuns:
"Să iubeşti pe Domnul, Dumnezeul tău, cu toată inima ta, cu tot sufletul tău şi cu tot cugetul tău".
Deci Iisus, în mica sa propoziţie, a condensat toată religia:
Să iubeşti pe Domnul, Dumnezeul tău, cu toată inima ta - despre asta este vorba în rugăciune
Cu tot cugetul tău - asta înseamnă meditaţia
Cu tot sufletul tău... Sufletul este transcendenţa gândirii şi a sentimentelor. Sufletul este deasupra rugăciunii şi deaspra meditaţiei. Sufletul este natura ta - este conştiinţa ta transcedentală