sâmbătă, 22 martie 2008

Summit-ul NATO la Bucureşti

După cum se ştie încă de anul trecut, peste foarte puţin timp, în perioada 2-4 aprilie va avea loc la Bucureşti Summit-ul NATO, prezidat de Jaap de Hoop Scheffer, un mason care se află şi el în strânsă legătură cu P2 (Propaganda Due - din Italia), grupul Bilderberg, Comisia Trilaterală, Skull and Bones 322.

Evident că nici ceilalţi şefi de state nu sunt mai „inocenţi”. Din păcate o să vină tocmai în ţara noastră pentru a-şi realiza ritualurile, exact în postul Sfintelor Paşti. Asta ne întristează pe toţi. Dacă nu ştii care îţi este duşmanul, atunci cum anume să te aperi?

De asemenea, toţi cunoaştem steagul NATO, cu simbolul rozei vâturilor. Rudolf Koch, un caligraf german a scris „Cartea simbolurilor” în care ilustrează 493 de simboluri arhaice, rune şi monograme. Conform acestuia, steaua cu 4 colţuri înseamnă „o ameninţare solemnă şi serioasă”, fiind şi simbolul uneia dintre cele mai mari bănci americane, Citicorp.


În sine, roza vânturilor NATO este pur şi simplu o cruce răsturnată, fapt care demonstrează clar că membrii acestei organizaţii sunt cei care şi-au vândut sufletul pentru a avea puterea în mâini.



"Cel mai puternic este cel care se are pe sine în propria lui putere”

Lucius Annaeus Seneca

Niciun comentariu: